Smitte på restaurant

Undersøgelse af risikofaktorer for smitte med covid-19

Forebyg smitte. For at mindske smittespredningen er det vigtigt at følge Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse og tænke dem ind i din …

Her præsenteres data fra et overvågningsprojekt, der sigter på at identificere risikofaktorer for smitte med covid-19 (CaCov-undersøgelsen). Det kan være i forbindelse med deltagelse i forskellige aktiviteter eller ting, man kan foretage sig i hverdagen, der kunne udgøre en smitterisiko.

Råd og regler – Coronasmitte.dk

Råd og regler

6. dec. 2022 — Skete smitten fx i supermarkedet eller på restauranten? Det var vigtige spørgsmål, da covid-19-epidemien rasede forrige sommer. Undersøgelsen …

På denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvilke anbefalinger og tiltag, der gælder lige nu, i forbindelse med COVID-19.

Størst risiko for smitte af nærkontakter under covid-19-epidemien

Størst risiko for smitte af nærkontakter under covid-19

14. jan. 2022 — De ansatte på hoteller og restauranter har for anden uge i træk oplevet en stigning i corona-smitte. Se topti over brancher med mest smitte.

En ny undersøgelse fra Statens Serum Institut (SSI) af restriktioner og forskellige smittekilder under covid-19-epidemien viser, at smitten langt oftest kom fra personer, man kendte i forvejen. Der sås sjældent en øget risiko ved aktiviteter i samfundet, men der sås en risiko i situationer med indtag af alkohol ved café- og restaurantbesøg samt i fitnesscentre.

Ansatte på hoteller og restauranter mest ramt af smitte

For anden uge i træk: Ansatte på hoteller og restauranter mest ramt af smitte | Fagbladet 3F

Intet tyder på, at coro​​navirus smitter gennem mad, men gennem kontakt- og dråbesmitte. · Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, …

De ansatte på hoteller og restauranter har for anden uge i træk oplevet en stigning i corona-smitte. Se topti over brancher med mest smitte.

Generelt om coronavirus og fødevarer – Fødevarestyrelsen

Generelt om coronavirus og fødevarer

9. nov. 2021 — For at komme den stigende smitte til livs har Folketingets … Sådan så når vi går på restaurant, så ved vi, at sidemanden enten er …

Coronapas på serveringssteder og i nattelivet skal holde …

Coronapas på serveringssteder og i nattelivet skal holde smitten under kontrol

12. mar. 2021 — På restauranter og i fitnesscentre er der en let øget smitterisiko, mens der til gengæld er lille smitterisiko ved udendørs sport, indkøb og …

For at komme den stigende smitte til livs har Folketingets Epidemiudvalg bakket op om at indføre coronapas i dele af dansk erhvervsliv.

COVID-19: Du bliver smittet af din familie, venner og kolleger

Hvis en smittet person overfører coronavirus til en buffet med mad (både madvarer og tag-ting), er sandsynligheden for smitte yderst lille. Coronavirus skal …

Til restauranter, kantiner, butikker og andre fødevarevirksomhe

4. dec. 2021 — Restaurant Louise i Norge, hvor den fest, som nu i alt 13 smittede med Omikron-variant kan spores at have forbindelse til, blev holdt.

90 blev smittet på Oslo-restaurant – en del med Omikron – TV 2

10. maj 2021 — Et smitteudbrud på en restaurant nord for København har indtil videre ført til smitte af 87 personer og over 100 nærkontakter.

Den norske solcelleproducent Scatecs julefrokost blev smittebombe. Flere medarbejdere havde været i Sydafrika.

87 er smittet efter corona-udbrud på nordsjællandsk restaurant

Keywords: smitte på restaurant