Første disney figur

Sorteper (tegneseriefigur) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Mickey Mouse er en tegnefilm- og tegneseriefigur skabt af Ub Iwerks og Walt Disney, som også lagde stemme til ham i de første år ved at tale i falset.

Mickey Mouse var ikke den første: Historisk Disney-film …

Mickey Mouse var ikke den første: Historisk Disney-film fundet efter 87 år | BT Utroligt men sandt – www.bt.dk

En sort-hvid tegnefilm fra 1928 er pludselig dukket op i arkiverne hos det britiske filminstitut. Der er tale om et af Walt Disneys tidligste værker og i den seks minutter lange film optræder den figur, som senere udviklede sig til at blive Disneys mest berømte varemærke.

Walt Disney | lex.dk – Den Store Danske

Walt Disney var en amerikansk tegner og filmproducent. Walt Disney kendes over hele kloden som ophavsmand til et af 1900-tallets mest levedygtige eventyruniverser og en lang række af de mest banebrydende og populære tegnefilm. Hans navn har fået klang af varemærke, hvilket hans arvtagere flittigt og med stadig større økonomisk succes udnytter. I sin levetid var Walt Disney imidlertid ikke kun det faderlige overhoved i et driftigt tegnefilmstudie; han var også en sammensat kunstner, der hele livet stræbte mod nye mål, ofte på den fornuftige økonomis bekostning, og en moderne eventyrfortæller, der formåede at forene klassiske fortælletraditioner og mytologi med det moderne menneske.

Walt Disney – Historien om Disney og manden bag

Walt Disney – Historien om Disney og manden bag – Leksikongen

Walt Disney er manden bag den succesfulde brand af samme navn Walt Disney. Disney står bag nogle af de største klassikere gennem såsom Mickey Mouse.

Det hele startede med en mus: Mickey Mouse fylder 90 år

Det hele startede med en mus: Mickey Mouse fylder 90 år | HAVE Kommunikation & PR

Den 18. november er det præcis 90 år siden, at verden første gang stiftede bekendtskab med Mickey Mouse. Det var i tegnefilmen Steamboat Willie, som samtidig…

Mickey Mouse – Wikipedia, den frie encyklopædi

Vidste du det? Derfor har Mickey Mouse og Fedtmule altid …

Vidste du det? Derfor har Mickey Mouse og Fedtmule altid handsker på – TV 2

For 90 år siden var tegnefilmen i sin spæde begyndelse, hvor tegnere skulle finde ud af en teknik, der gjorde bevægelserne tydelige.

Mickey Mouse (figur) – ComicWiki

Walt Disney – Faktalink

Walt Disney | faktalink

Walt Disney er for tegnefilm, hvad Michael Jackson er for popmusikken: et amerikansk ikon, der længe efter sin død går sejrsgang over hele verden. I dag er Disney et varemærke, der forbindes med alt fra computerspil til teenagekomedieserier. Men bag …

Keywords: første disney figur